RESA & LOGI

Sveriges Innovationsriksdag 2022 håller till på Grönborg, Sundsvalls kreativa centrum. Nedan hittar du förslag på centrala hotell - alla med gångavstånd till eventet. 

Observera att boende och resa bokas separat när du anmält dig till årets riksdag. Efter den 16 april släpps de platser som SIR förbokat och boende bokas nu i mån om plats. 

RES HÅLLBART TILL ÅRETS RIKSDAG

Välj tåget som färdmedel när vi möts i Sundsvall i maj.

Med koden Inno22 får du 10% rabatt på din tågresa när du bokar via Vy-tåg. Rabattkoden kan även användas vid bokning via resebyrå. 

Boende

BOENDE PÅ HOTELL BALTIC

Det vackra hotellet är byggt i en gammal sekelskiftesbyggnad mitt i Stenstan i Sundsvall. Här bor du med utsikt över Sundsvallsfjärden och har nära till både butiker, caféer, restauranger och sevärdheter. Det lättillgängliga och mysiga hotellet bjuder på mycket historia och den mysiga inredningen är charmig. Med anor från 1800-talet är det verkligen något särskilt att få bo här.

Enkelrum:
895kr/natt. Rum bokas via telefon 060–14 04 40 eller mail

BOENDE PÅ ELITE HOTEL KNAUST

Elite Hotel Knaust är beläget mitt i centrala Sundsvall med närhet till stadens shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén. Huset stod klart år 1891 och är en av Sundsvalls mest kända byggnader.

Enkelrum:
1320kr/natt. Rum bokas via telefon 060-608 00 00 eller via mejl .

BOENDE PÅ SCANDIC CITY

Hotellet ligger mitt i Sundsvall bara ett kvarter från Stora torget. Utforska mysiga caféer och restauranger, eller ta en promenad genom city. Som gäst har du fri tillgång till bastu, gym och relaxavdelning.

Enkelrum:
1050kr/natt
Dubbelrum: 1250kr/natt

Rum bokas via telefon 08-517 51 700 eller via www.scandichotels.se.

BOENDE PÅ CLARION COLLECTION HOTEL GRAND

Clarion Collection Hotel Grand ligger mitt i Sundsvalls unika Stenstan. Här bor du i en modern, ljus och skandinavisk miljö i ett av stadens historiska hus från 1930-talet. Kvällsmat är inkluderad i priset som standard.

Enkelrum:
1251 kr/natt
Dubbelrum: 1305kr/natt

Rum bokas via telefon 060-64 65 60 eller mejl: .

QUALITY HOTEL SUNDSVALL

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas.

Enkelrum superior:
1380kr/natt. Rum bokas via telefon 060–16 00 02 eller mejlArrangörer

Partners

Erfarenhetsutbyten genomförs med medel från